Project X


440 panelen op het Veenweidebad in Mijdrecht

We zijn druk bezig met een tweede project - het Veenweidebad in Mijdrecht. Schrijf je alvast in! Dit verplicht nog tot niets, maar zo weten we wel dat je interesse hebt en kunnen we je goed op de hoogte houden. Momenteel kijken we samen met Stedin wat de beste aansluiting is voor dit project, en vragen we offertes bij installateurs op. Zodra er meer bekend wordt over dit project zullen we een prospectus uitbrengen en een tweede informatie avond in het Veenweidebad organiseren. 


440 panelen op het Veenweidebad in Mijdrecht

Met trots presenteren we het tweede project van de cooperatie: het Veenweidebad in Mijdrecht. Duurzaam én financieel aantrekkelijk!

 

Inwoners en bedrijven van de gemeente De Ronde Venen gaan samen 440 zonnepanelen plaatsen op het zwembad Het Veenweidebad in Mijdrecht. Samen wekken we zo onze eigen lokale duurzame energie op. De opgewekte stroom wordt verrekend op je eigen energie-rekening*. De Coöperatie Zon op de Ronde Venen verzorgt dit, in samenwerking met de Coöperatie Zon op Nederland.  

 

Een zonnepaneel op het Veenweidebad zal over 15 jaar gemiddeld 225-230kWh per jaar opwekken. En je kunt al meedoen vanaf 1 paneel. Door te investeren verlaag je je eigen CO2-uitstoot en draag je bij aan een beter klimaat.

 

En je bespaart ook geld. De opbrengst is ongeveer € 33,- per paneel per jaar (gebaseerd op prijspeil 2018). De investering verdien je in circa 8 jaar terug, Het project loopt tenminste 15 jaar. 

 

Voor € 300,- per paneel doe je al mee. De panelen zijn van uitstekende kwaliteit, en

worden geleverd door een gerenommeerde installateur. De installaties zijn verzekerd tegen schade, diefstal en vandalisme. De planning is dat in het najaar van 2018 de installatie opgeleverd wordt.  

 

Veel inwoners en bedrijven van de Gemeente De Ronde Venen kunnen meedoen omdat ze vallen binnen de postcoderoos. Je kunt meedoen met dit project als je postcode begint met de volgende cijfers: 1391, 1396, 3626, 3628, 3634, 3641, 3645, 3646, of 3648.

 

Het project is geopend, dus schrijf je nu in! .