Aanmelden

Hoe kan je meedoen?

Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan bij de coöperatie. Op dit moment zijn we in gesprek met verschillende dakeigenaren om het volgende project te realiseren. Zie Projecten. Schrijf je vrijblijvend in op onze wachtlijst en dan houden we je op de hoogte.

Aanmelden gaat via Internet. Wil je hier hulp bij? Laat het ons even weten.

  1. Een gebruikersaccount aanmaken voor de coöperatie Zon op De Ronde Venen. Hiervoor maken we gebruik van het online systeem van Energie Samen.
  2. Wacht op bevestigingsmail met daarin je wachtwoord. Let op, mogelijk komt de bevestiging binnen in je spambox “ongewenste e-mail”.
  3. Inschrijven voor het project (of de wachtlijst als je buiten de postcoderoos woont van het project). Hiervoor log je in met de gegevens uit de ontvangen mail. Klik op “inschrijven voor projecten”. Kies het project (of de wachtlijst) en geef het aantal panelen aan waarmee je wilt deelnemen.
  4. Overstappen naar een energieleverancier die de postcoderoos ondersteunt. Er is een aantal energiemaatschappijen die de postcoderoosregeling geheel geautomatiseerd verwerken en ook een financiële bijdrage leveren aan onze coöperatie. Het overstappen is niet verplicht; je het maakt het jezelf wel makkelijker. Op de website van Zon op Nederland staat goede informatie over het overstappen en over de mate waarin energieleveranciers het automatisch terug geven van de energiebelasting.

Voor technische vragen rondom het inschrijfproces kan je mailen met info@zonopnederland.nl.

Voor inhoudelijke vragen mail je naar info@zonopderondevenen.nl.