Aanmelden


Hoe kan je meedoen

Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan bij de coöperatie. Op dit moment zijn er geen panelen in projecten beschikbaar. We zijn druk met dakeigenaren in gesprek om een volgend project te starten. Schrijf je in op de wachtlijst, en we houden je op de hoogte.

 

Aanmelden gaat via internet. Wil je hier hulp bij? Laat het ons even weten.

  1. Een gebruikersaccount aanmaken voor de coöperatie Zon op De Ronde Venen. Hiervoor maken we gebruik van het online systeem van Zon op Nederland.
  2. Wacht op bevestigingsmail met daarin je wachtwoord. Let op, mogelijk komt de bevestiging binnen in je spambox “ongewenste e-mail”.
  3. Inschrijven voor een project (of de wachtlijst). Hiervoor log je in met de gegevens uit de ontvangen mail. Klik op "inschrijven voor projecten". Kies een project (of de wachtlijst) en geef het aantal panelen aan waarmee je wilt deelnemen. 
  4. Overstappen naar een energieleverancier die de postcoderoos ondersteunt. Er zijn een aantal energiemaatschappijen die de postcoderoos regeling geheel geautomatiseerd verwerken en ook een financiële bijdrage leveren aan onze coöperatie. Het overstappen is niet verplicht, je het maakt het jezelf wel makkelijker. Op de website van Zon op Nederland staat goede informatie over het overstappen.

 

Voor technische vragen rondom het inschrijfproces kan je mailen met info@zonopnederland.nl. Voor inhoudelijke vragen mail je naar zonopderondevenen@gmail.com